اپلای برای رشته نانو
سلام. از دوستانی که در ایران دکترا یا ارشد "نانو" میخونن (ترجیحا نانوپزشکی) برای دکترا خوندن تو ایران یا خارج از ایران چه کامنتی دارین؟ ترجیحابا ذکر دلیل.
سوال دوم اینکه: با دکترای نانوپزشکی برای هئیت علمی شدن، برای همه ی دانشگاه ها شرط سنی زیر چهل سال وجود داره؟
nano nanomedicine tissue engineering اپلای تحصیل خارج از کشوردوست عزیز دقیقا نمیدونم رشته کارشناسی شما چی هست ولی این گرایش نانوپزشکی در فیزیک و سایر رشته ها هم تا جایی که بنده اطلاع دارم هست به همین دلیل بکگراند کارشناسی تون خیلی در انتخاب راهی که در آینده باید پیش بگیرید موثر هست.
به هر حال شما میتونید برای هر دانشکده ای که موضوع پروژه هایی که تعریف میکنه نزدیک به رشته شما هست اپلای کنید بدون توجه به اسم رشته و دانشکده مقصد. به عبارت دیگه ممکنه دانشکده شیمی، مهندسی شیمی و بایوتکونولوژی و یا هر دانشکده دیگه ای موضوعاتی در زمینه نانودارو، دارورسانی و غیره ارائه کنن که شما با توجه به پیش نیازهای لازمی که در پوزیشن کامل توضیح داده میشه میتونید چنانچه با بکگراند شما همخوانی داره اپلای کنید.
باز هم تاکید میکنم که اصلا محدود به عنوان رشته خودتون و دانشکده خودتون نباشید چرا که الان این گرایش ها تو اکثر دانشکده ها براشون پوزیشن تعریف میشه و نکته اصلی اینه که شما پیش نیازهایی که در پوزیشن تعریف شده رو داشته باشید
. در مورد اپلای نکات دیگه ای که میتونم بگم هم این هست که مثل هر رشته ای شما هم تا جایی که براتون مقدور هست رزومه خودتون رو قوی کنید. شرکت در همایش ها حتی حضور داشتن بدون ارائه مقاله و پوستر هم فعالیت محسوب میشه و اگر در رزومه تون به این موراد اشاره کنید شما به عنوان شخص فعال که همیشه در فضاهای علمی حضور داره شناخته میشید. علاوه بر این در کارگاه های مرتبط به رشته خودتون و یا پروژه هایی که دوست دارید در آینده کار کنید ولی در حال حاضر بکگراندشونو ندارید هم بسیار مفید هست و اطلاعات اولیه ای رو در اون زمینه به شما میده که گاها فقط اطلاعات اولیه در یک زمینه کافی هست و حین اپلای خیلی دست تون رو در انتخاب پوزیشن های مختلف باز میکنه.
حتی میتونید در کلاسهای درسی مورد علاقه تون که در دانشگاه برگزار میشه به صورت مستمع آزاد شرکت کنید اکثر اساتید مشکلی با حضور سایر دانشجوها در کلاس شون ندارن. علاوه بر این موارد چاپ مقالات در مجلات با ایمپکت بالاتر از ایمپکت میانگین برای رشته تون (این ایمپکت میانگین رو میتونید از طریق سرچ کردن بدست بیارید) خیلی خوبه و این ایمپکت میانگین الزاما یه ایمپکت خیلی بالا نبوده و ایمپکت معقولی هست که قابل دستیابی هست.
نداشتن گپ تحصیلی یا پوشش این گپ با کار کردن در حوزه های مرتبط، تدریس و ادامه فعالیت به عنوان محقق در یک مرکز تحقیقاتی (حتی شده بدون حقوق) میتونه برگ های برنده رزومه شما به هنگام اپلای برای پوزیشن دکتری باشه.
در نهایت معدل هم خیلی پارامتر مهمی هست و داشتن ریکام های قوی از اساتیدی که با شما ترجیحا در یک کار تحقیقاتی بودن بسیار مهم هستن.
در مورد سوال دوم تون متاسفانه اطلاعی ندارم.
موفق باشید
1
سلام فکر میکنم باید بیشتر به مسائل روز دنیا بپردازید و سعی کنید تحقیقاتتون رو تو اون زمینه ها بیشتر کنید اینطوری با اساتید بهتر کار خواهید کرد و سعی کنید حتما تو مجلات معتبر داخلی یا خارجی مقاله بدید چون امتیازات خیل خوبی براتون خواهد داشت
موفق باشید
1
با سلام
این رشته فوق العاده جذاب و آینده داره. تمامی دانشگاه هایی که دکترا نانو ارائه می کنند قوی هستند. دانشگاه تهران-تبریز-شهید بهشتی و آزاد علوم دارویی. اما اگر برای خارج اپلای بگیرید قطعا آینده بهتری داره و برای هیئیت علمی شدن یک مزیت محسوب می شود.
0
سلام
رشته نانو در آینده بیشتر مورد توجه خواهد بود، اما در کشور ما ارزش خوبی برای نانو قائل هستند و کشور ژاپن نیز به همین صورت
0
سلام این رشته بسیار عالی هست مخصوصا در فرانسه و امریکا اونطور که اساتید ما میگفتن حال باز اساتید خودتون باید بهتر بدونن از رفرنس های مقالات هم میشه متوجه شد کجا بهتره
0
۱. اپلای برای رشته نانو (بهویژه نانوپزشکی) نکات مهم برای ادامه تحصیل دکتری نانوپزشکی در ایران یا خارج: در ایران: مزایا: هزینه پایینتر نسبت به خارج راحتی زبان و فرهنگ امکان تبدیل شدن به هیئت علمی (به شرط داشتن رزومه خوب) نانو در ایران از حوزههای مورد حمایت و دارای گرنت پژوهشی هست (بهخصوص از بنیاد نخبگان، معاونت علمی ریاستجمهوری، و صندوق حمایت از پژوهشگران) معایب: کمبود تجهیزات پیشرفته در برخی دانشگاهها نبود ارتباط قوی با صنعت یا شرکتهای بینالمللی چاپ مقاله در ژورنالهای معتبر سختتره چون بستر پژوهش ضعیفتره در خارج (مثلاً آمریکا، کانادا، آلمان، استرالیا): مزایا: امکانات پژوهشی بسیار قوی و تجهیزات مدرن ارتباط خوب با شرکتهای دارویی و پزشکی شانس بالا برای چاپ مقاله ISI در ژورنالهای Q1 حقوق دکتری (PhD Position) در بسیاری کشورها مثل شغل حساب میشه و درآمد خوبی داره معایب: رقابت بالا برای گرفتن پذیرش و فاند نیاز به داشتن مقاله، رزومه قوی، نمره زبان خوب دوری از خانواده، مسائل فرهنگی و مهاجرتی جمعبندی: اگر رزومهت خوبه (مقاله ISI، نمره زبان، توصیهنامه قوی) و به زبان انگلیسی مسلطی، بدون شک خارج از کشور انتخاب بهتریه. اما اگر رزومه قوی نداری یا دنبال مسیر راحتتری برای هیئت علمیشدن در ایران هستی، ادامه تحصیل داخل ایران هم ارزشمنده بهویژه اگر دانشگاههای سطحبالا مثل تهران، شریف، علموصنعت، تربیت مدرس یا تبریز باشه. --- ۲. شرط سنی هیئت علمی در ایران: بله، در حال حاضر برای استخدام هیئت علمی در بسیاری از دانشگاههای دولتی، شرط سنی زیر ۴۰ سال برای دکتری وجود داره، مخصوصاً موقع فراخوانهای وزارت علوم. جزئیات: برای مقطع دکتری، معمولاً شرط سنی حداکثر ۴۰ سال (در زمان ثبتنام) لحاظ میشه. البته دانشگاههای آزاد، پیام نور و غیرانتفاعیها ممکنه انعطاف بیشتری داشته باشن. اگر سابقه پژوهشی عالی داشته باشی (مثلاً مقالههای Q1، ثبت اختراع، ارتباط با صنعت، یا پروژههای مهم)، ممکنه استثنا قائل بشن. بنیاد نخبگان یا جوایز علمی معتبر مثل جایزه خوارزمی، میتونه شرط سنی رو برای تو بیاثر کنه.
0
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
ارتقا به حساب عضویت ویژه
دسترسی به امکانات ویژه
با ارتقا به حساب پریمیوم، از امکانات و مزایای بیشتری بهرهمند شوید:
- دسترسی نامحدود به تمام بخشها
- امکان مشاهدهدورههای اعضای ویژه
- پشتیبانی اولویتدار
- امکانات اختصاصی برای کاربران ویژه